Die wichtigsten Küchenfragen ein für alle Mal geklärt - Expertenwissen kurz & knapp
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Süddeutsche Zeitung Magazine WANN KOMMT DAS SALZ INS NUDELWASSER / WHEN DO YOU SALT YOUR PASTA WATER? Your top cooking questions answered once and for all
approx. 40 images by Ryan Gillet approx. 176 pages / 11,6 x 18,5 cm Spring 2025
Wie ich mein Sternerestaurant zurückließ, in Italien Inspiration für neue Gerichte fand und mich am Ende selbst überraschte. Mit 30 Rezepten
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Daniel Gottschlich GRAZIE ROMA. How I left my award-winning restaurant behind, found inspiration for new dishes in Italy, and ended up surprising myself
30 recipes approx. 100 photos/208 pages 19 x 25 cm, Spring 2025
Arnfrid Schenk / Stefan Schnell ATLAS DER VOM AUSSTERBEN BEDROHTEN SPRACHEN / ATLAS OF LANGUAGES OF RISK OF EXTINCTION. From North Frisia to the Amazon Basin
Complete with infographics and over 50 4/c maps by Pia Bublies approx. 224 pages / 18,5 x 26 cm Spring 2025
In 50 Gerichten durch die Geschichte der Menschheit
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UTA SEEBURG Wie isst man ein Mammut? In 50 Gerichten durch die Geschichte der Menschheit / How Would You Like Your Mammoth? The History of Humanity in 50 Dishes
ca. 256 pages with ca. 50 illlustrations Spring 2023 English sample available
Wie wir die Kraft der Faszie nutzen und ein Leben lang schmerzfrei und geschmeidig bleiben | Warum Muskeln nicht vor Schmerzen schützen
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DR. MED. ARVID NEUMANN Die Fitness-Lüge / The Fitness Lie. How to Harness the Power of Fascia and Stay Pain-Free and Supple for Life - Why Muscles Don’t Protect Us From Pain
ca. 256 pages Autumn 2024
A handy guidebook from a former top athlete, sports medic,...